Att blogga eller inte

Till renoveringen av min hemsida hör tillkomsten av denna bloggsida. Jag har haft och har väl fortfarande uppfattningen att skulle jag blogga skulle jag inte ha tid att skriva, men jag inser att det är få som numera inser skillnaden. Kanske finns det ingen skillnad. Hursomhelst kommer jag då och då, inte alltför sällan hoppas jag, att använda denna blogg som ett slags offentligt notisblock. Eftersom jag har ett fasligt sjå med att hålla reda på alla mina privata notisblock, jag har en hel låda med osorterade sådana, kanske det här kan bli ett sätt att få min värld att se ut som om den är organiserad. Om det är så att något av det jag här skriver får det att klia i kontaktnerverna hos den som läser så tar jag tills vidare enbart emot reaktioner via min e-post, info@rosenberg.se. Så får vi se hur det blir med tiden. Välkomna.